Välkommen till Molnbyggen

Vid sjön Molnbyggen utanför Leksand ligger Molnbyggen Strand i en fantastisk natur mellan dalaberg och skogar. Här är det lugnt och avskilt med en närhet till Leksand och alla upplevelser runt Siljan. Hos oss bor du i mysiga och fräscha rum med egen toalett och dusch. Vill du bo i eget hus kan vi ordna det.

De dagar du vill stanna på gården har vi allt du behöver för att hålla dig sysselsatt – bada vid vår strand eller ta en tur på sjön i kanot eller roddbåt. För vandraren finns fantastiska skogar och Siljansleden runt knuten, cyklisten hittar både lättare och mer utmanande terräng- och landsvägskörning några tramptag bort.

Villa Siljan

I Villa Siljan kan du bo i dubbelrum eller enkelrum. Alla rum har egen toalett med dusch. I den gemensamma delen i mitten av huset ligger den mysiga storstugan med matplats och kök. Det finns även plats för häng i soffan framför kaminen i sällskap av en bok eller för att bara njuta av utsikten över sjön. Huset har totalt 17 bäddar.

Villa Styrsjön

Villa Styrsjön är för dig som vill bo i eget hus. Det finns tre dubbelrum och plats för 6-8 personer. Gemensamt stort badrum, fullt utrustat kök med diskmaskin, matplats och en soffhörna framför tv:n. 

Event

Vår anläggning passar perfekt för dig som vill anordna ett event oavsett om det är en internkonferens, yogaretreat, träningsresa, cykelresa eller vandringsresa. Välkomna upp till 25 deltagare på en fantastisk plats där ni har möjlighet att husera helt själva utan andra gäster. Ta med din egen kock eller låt oss ordna maten.

Området bjuder på en lugn och vacker miljö för både återhämtning och pulsande svett. Det finns stora ytor både utomhus och inomhus för träningspass och yoga. Siljansleden med milslånga vandringsleder ligger inom gångavstånd och det finns fantastiska möjligheter till cykling både i terräng och på landsväg. Sjön Molnbyggen inbjuder sommartid till bad, fiske och tur i roddbåt eller kanot. Är du här på vintern ger isen möjlighet att åka skidor och skridskor eller varför inte pimpla eller gå långpromenad. 

I den unika runda Rotundan på närmare 400 kvm kan du som hyr anläggningen skapa en passande miljö för ditt event. Rotundan ligger precis vid strandkanten och har en fantastisk vy över sjön. Här finns scen, ljudanläggning, bord, stolar, soffor, yoga props och träningsredskap att tillgå – har du några speciella önskemål ser vi till att möta dem.

Kontakta oss för offert och diskussion kring upplägg!

Bokning & Kontakt

Hör av dig om du vill göra en bokning eller om du har frågor eller funderingar. Du når oss via e-mail genom att klicka på länken nedan.

Vi lovar att svara – ofta går det väldigt fort!

Varmt välkommen!

Anna Swedrup Sievert