Om oss

Välkommen till oss på Molnbyggen Strand

Resan har gått från Stockholm till Leksand. Slutdestination - Molnbyggen Strand där vi nu har slagit rot. Här både bor vi och jobbar med det vi gillar allra bäst - en kombo av toner, träning, yoga och det lilla hotellet.

Image

Annas resa

Från finanskvarteren på Stureplan via luften som flygvärdinna och stressiga år på advokatbyråer landade jag i drömmen. På Molnbyggen Strand kombinerar jag ihop mina två världar! Yoga och träning tillsammans med ett eget litet hotell som drivs av mig och min man Fredrik.

2011 bytte jag kontoren i Stockholm City till kontoren i skogarna söder om Stockholm. Vem vill träna utomhus bland kottar, barr, mygg, regn, snö och snålblåst? Flera tusen! En fantastisk resa där jag fått träffa grymma tjejer som skapat nya rutiner för att må bra i livet. Efter några år kom även yogan in i livet och numera får Yogalärare och Hotellägare vara titlarna.

Under året anordnar jag flera retreat och håller yoga-/träningsklasser varje vecka i den stora Rotundan. Mer info om det under EVENT.
Känn dig varmt välkommen till oss!
Anna o Fredrik

Image
Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.