Våra boenden

Enkelrum, dubbelrum eller eget hus.

Image
Villa Siljan

I Villa Siljan kan du bo i dubbelrum eller enkelrum. Alla rum har egen toalett med dusch. I den gemensamma delen i mitten av huset ligger den mysiga storstugan med matplats och kök. Det finns även plats för häng i soffan framför kaminen i sällskap av en bok eller för att bara njuta av utsikten över sjön. Huset har totalt 17 bäddar.

Villan passar även perfekt för ett större sällskap eller fler familjer som vill bo tillsammans.

Image
Villa Styrsjön

Villa Styrsjön passar perfekt för familjen. Här finns åtta bäddar fördelat på tre rum. I det större rummet fyra bäddar fördelat på en dubbelsäng samt en våningssäng. Stort badrum med dusch och toalett. Storstugan rymmer kök, matplats och soffhörna med tv. Uteplats med grill och utsikt ner mot sjön. 

Boka ditt boende

FR. 1 695kr

Villa Siljan Dubbelrum
Sjöutsikt

Dubbelrum i Villa Siljan med sjöutsikt och en 180 cm säng. På rummet som är ca 12 kvm finns ett mindre skrivbord, fåtölj, garderob och tv. Badrum med wc och dusch.

FR. 1 695kr

Villa Siljan Dubbelrum
Fönster mot skogen

Dubbelrum i Villa Siljan med fönster mot skogen och en 180 cm säng. På rummet som är ca 12 kvm finns ett mindre skrivbord, fåtölj, garderob och tv. Badrum med wc och dusch.

FR. 1 695kr 

Villa Siljan Dubbelrum XL
Fönster mot trädgården

Dubbelrum i Villa Siljan med fönster mot trädgården och en 180 cm säng. På rummet som är ca 15 kvm finns ett mindre skrivbord, fåtölj, garderob och tv. Badrum med wc och dusch.

FR. 1495kr

Villa Siljan
Enkelrum

Enkelrum i Villa Siljan med fönster mot skogen och en 90 cm säng. På rummet som är ca 9 kvm finns fåtölj, gott om klädhängare och tv. Badrum med wc och dusch.